Ismerd meg történetünk!

A csapdába zárt gyümölcs!

Hagyomány és innováció. Kóstold meg termék családunkat ami a szörptől a jeges teáig tart. Bombasztikus így egy kis üvegben!

Történetünk

A csapdába zárt gyümölcs!

A Sült tea eredeti hazája Csehország. Gyártása 150 éves múltra vezethető vissza.

Teáinkat az eredeti receptek alapján készítjük. Ennek köszönhetően nem igényelnek mesterséges adalékanyagokat. 100%-osan természetesek és egészségesek.
A készítési technológiának köszönhetően minden vitamin és ásványi anyag a gyümölcsökben marad!

A cseh Natúr-Gyümölcs szó rövidítése az NO.
Ezért lett NO-TEA a neve a vállalkozásnak, mert a sült teák, szörpök és juice-ok a természet forrásaiból készülnek (gyümölcsök, fűszerek) és nem tartalmaznak semmilyen mesterséges anyagot, E-szám mentesek!

Fejlődés

A változás abban tűnik csak fel, hogy a modern technológiának köszönhetően magasabb szinten tudjuk kezelni a gyümölcsöket, képesek vagyunk megtartani a gyümölcsök rostjaiban lévő vitaminokat és tápanyagokat, ezáltal tökéletesen megtartva a gyümölcsök természetes ízvilágát. A Sült Teákhoz használt modern fűszerek, ízesítő anyagokat, amiket a régi készítési formában nem tudtak használni, mert nem tudták hogy létezik, ezért beszerezni sem tudták, viszont ma már tudjuk hogy mennyire hasznos tud lenni a szervezetünknek, például a Kardámom, vagy a Gyömbér. Mi már ezekkel a növényekkel is házasítjuk-ízesítjük a termékeinket. Nem használunk a készítés folyamatában E-szám anyagokat, mesterséges színezőket, zselésítőket, aromákat, mi a gyümölcs természetes ízét varázsoljuk elő a technika segítségével és zárjuk be üveg palackunkba. Ha ezek a termékek a mai világban előszeretettel használt, úgymond eldobós műanyag palackokba lennének csomagolva, elvesztenénk azt a természetes varázst, amit nyújtani tud a termékünk.

Családi sült tea (11)

Kisüveges sült tea (16)

Kollekció (9)

Nagymama szörp (7)

Rostos juice (7)

Sült jeges tea (6)

Kiegészítők (5)

Sült Tea rendelés

Értékesítés

A gyártás kezdete óta eltelt időben, tapasztaltuk, hogy komoly igény-érdeklődés mutatkozik a kis, vagy családi felhasználók részéről is a termékünk iránt, ezért elkészítettük a családi kiszerelésű változatát is a terméknek, ami azt jelenti, hogy egy nagyobb üvegbe 8-9 adagot csomagoltunk, ugyan úgy megőrizve minden hasznos hatóanyagot, mint a kis üveges (egyadagos) kivitelben, így tudjuk fogyasztóinknak olcsóbbá tenni a termékünket, és óvni a természetet a sok mellékterméktől, ami a gyártás folyamán sajnos előfordul, mint üveg és fedő lemeze, ami természetesen lebomló anyag, de mégis csak terheli a természetet.

Innováció

A Sült Tea egyik tovább fejlesztett változata, a Sült Jeges (tea), ami nem más, mint az elkészített sült gyümölcsök, jeges-teának elkészített készre kevert, majd hőkezelés után, lepalackozott üdítő változata. Természetesen ez a termékünk sem tartalmaz mesterséges anyagokat.
Kedvelt és egészséges üvegben kínált üdítő ital, tele gyümölcsdarabokkal, ami egyedi megjelenést is biztosít a piacon.

További információkat a gyártás részleteiről a Technológia menüpontban olvashat.

Miért vásárolj tőlünk?

cseri

Válogatott gyümölcsből

Igyekszünk alapanyagainkat Magyar termelőktől beszerezni.

malna

Országos szállítás

Termékeinket országszerte szállítjuk. Illetve személyesen átvehető Nógrád megyében Bánkon.

brack

32 éve vendégeinkért & vásárlóinkért

Több évtizedes tapasztalattal vezetjük vállalkozásunkat. Mindent megteszünk, hogy partnereinkkel családias kapcsolatot alakítsunk ki.

afonya

Legyél partnerünk!

Szeretnél részese lenni sikereinknek? Regisztrálj ingyenesen partnerként.

Villám akciók, különleges ajánlatok!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Legyél a csapatunk része!

Regisztrálj viszonteladó partnernek